4 Ocak 2017 Çarşamba

Kuzine Almadan Önce Bilinmesi Gerekilen Özel Hususlar

                          trabzon kuzinesi
Kuzine soba geçmişten günümüze kullanımını arttıran bir çok amaçlı bir araçtır. Adını Türkiye de gerek televizyon programlarından gerek sosyal medyadan duyurarak insanların ilgisini çekmiştir. Kuzine Rize - Trabzon da üretilerek tüm Türkiye ye gönderilen ihtiyaç halini almıştır.

Günümüzde kuzine üretimini artıran firmalar artarak devam ederken bunun yanında getirmiş olduğu müşteri odaklı sorunlar yer almaktadır. Firmalar maliyeti düşürmek adına kuzinenin belli kısım yerlerinde yani sizin görmediğiniz alanlarda ince sac malzemesi kullanarak sizlere daha cazip fiyatlar sunmaktadır. Sizlere ürünü satmak için kuzinenin sac kalınlığı 2,5 mm - 3 mm - ve 4 mm olarak söyleyerek amacına ulaşmak isteyecektir. Aslında olan ise 1,2 kullanmalarıdır.

Firmamız 1986 yılından bu yana hizmet vererek göndermiş olduğumuz ürünlerden bugüne dek tek şikayet almayıp aksine ürünü alan müşterinin akraba ve arkadaşlarının taleplerine karşılık verdik.
Emek vererek kazanmış olduğunuz paralarınızı her yıl kuzine alarak harcamayın. Firmamız kuzine de sizlere her türlü satış öncesi ve sonrası garantiyi sunarak sizlere daima yardımcı olmaktadır. Sadece ürün satmak değil hizmet sunmayı amaç edinerek bugünkü başarımızı buna bağlamak tayız. Dilediğiniz zaman kuzine hakkında edinebileceğiniz ve merak ettiğiniz sorular hakkında bilgi alabilirsiniz.